lirik angge angge orong orong (campur sari)

Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondo
Rondo tak kiro perawan
Mbarang tak kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Rondo tuo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo

Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Anak limo akeh mangane
Penting mbokne enak rasane

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: